Otstarve
Otstarve
Kahjurid
Paljude villtäide liigid.
Kuidas see toimib
Kuidas see toimib
Toote tehnilised andmed
Toote tehnilised andmed
Järgnev teave on vaid teadmiseks. Kui teave kohalike tegurite kohta, mida tuleb arvesse võtta, nt põllukultuur, kliimatingimused ja nakatumuse raskusaste, on olemas, saame anda paremat nõu. Õige meetodi valimiseks pidage nõu Kopperti spetsialisti või Kopperti toodete tunnustatud müügiesindajaga.
Cryptobug-L | ennetav | madal kahjurite arvukus | kõrge kahjurite arvukus | |||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
<table> | <tbody> | <tr> | <td>Pakendi suurus</td> | <td>1000 vastset.</td> | </tr> | <tr> | <td>Vorm</td> | <td>500 ml pudel.</td> | </tr> | <tr> | <td>Kandja</td> | <td>Tatra kestad.</td> | </tr> | </tbody> </table> |
Kasutusjuhendid
Kasutusjuhendid
Kasutamine
- Üldiseks tõrjumiseks jagage materjali kivivillale või pange seda Diboxidega kahjurikolletesse või nende lähedale
Annus
Cryptobug-L annus oleneb kliimast, taimest ja kedriklestade levikust ning seda tuleb alati kohandada konkreetse olukorraga. Alustage tõrjet ennetavalt või kohe, kui saagis avastatakse esimesed villtäid. Esmane tõrje on tavaliselt vahemikus 5–40 isendit m2 kohta. Tõrjet tuleks korrata vähemalt 3 korda 1–2-nädalaste intervallidega või kuni kahjuri tõrjumiseni. Parima kasutusviisi leidmiseks konsulteerige Kopperti nõustajaga või Kopperti toodete tunnustatud edasimüüjaga.
Keskkonnatingimused
Cryptobugi minimaalne temperatuur on 16 °C/61 °F. Kuna aga Cryptolaemus montrouzieri eelistab kõrgeid temperatuure, on Cryptobug kõige tõhusam temperatuurivahemikus 25–28 °C (68–82 °F).
Kombineeritud kasutus
Tsitrusviljade villtäi ja viinamarja villtäi tõhusaks tõrjeks kombineerige Citripariga.
Kõrvaltoimed
Pestitsiididel võib bioloogilistele lahustele olla otsene või kaudne mõju. Vaadake järele, millistel pestitsiididel on sellele tootele kõrvaltoimeid.
Toote käsitsemine
Toote käsitsemine
Hoiustamisaeg pärast toote kättesaamist
1–2 päeva.
Hoiustamise temperatuur
10–15 °C/50–59 °F.
Hoiustamistingimused
Hoiustada pimedas, pudel horisontaalselt.
Kehtivad Kopperti (Koppert B.V ja/või tema tütarettevõtte) tingimused. Kasutage ainult tooteid, mis on teie riigis/osariigis ja põllukultuuri jaoks lubatud. Kontrollige kohalikke registreerimisnõudeid. Koppert ei vastuta lubamatu kasutamise eest. Koppert ei vastuta kvaliteedi halvenemise eest, kui toodet on hoiustatud soovitatust kauem ja/või valedes tingimustes.