Thripor-L

Teaduslik nimi:
Orius laevigatus
Kasulik organism:
Хищни буболечки
Tüüp:
Looduslik vaenlane
Otstarve:
Otstarve: Ripslased
  • Ripslaste tõrjeks

  • Toitub vastsetest ja täiskasvanud isenditest.

  • Ripslaste tõrjeks

  • Toitub vastsetest ja täiskasvanud isenditest.

Otstarve

Otstarve

Kahjurid

Paljud ripslaseliigid.

Taimekultuurid

Mitte kasutada tomatil.

Kuidas see toimib

Kuidas see toimib

Toimimisviis

Valmikud ja nümfid läbistavad imemissuistega ripslaste vastsed ja valmikud ning imevad sisu välja.

Visuaalne efekt

Orius laevigatus imeb oma saagi keha sisu välja, jättes ainult tühja naha.

Toote tehnilised andmed

Toote tehnilised andmed

Pakendi suurus 500; 2000 valmikut ja nümfi.
Vorm 100 ml pudel.
Kandja Vermikuliit ja tatra kestad.
Kasutusjuhendid

Kasutusjuhendid

Kasutamine

  • Enne kasutamist raputage pudelit õrnalt
  • Jaotage materjali puhastele kivivillamattidele, lehtedele ja/või jaotuskarpidesse (Dibox)
  • Populatsiooni loomiseks ja paaritumise soodustamiseks kasutage 50 putukast koosnevate rühmadena
  • Veenduge, et materjali ei viidaks kasutuskohast mõne tunni jooksul pärast pealekandmist eemale

Annus

Thripor-L-i annus oleneb kliimast, põllukultuurist ja ripslaste levikust ning seda tuleb alati kohandada konkreetse olukorraga. Alustage tõrjet kohe, kui saagis avastatakse esimesed ripslased. Esmane tõrje on tavaliselt vahemikus 0,5–10 isendit m2 kohta. Tõrjet tuleks korrata üks või kaks korda. Parima kasutusviisi leidmiseks konsulteerige Kopperti nõustajaga või Kopperti toodete tunnustatud edasimüüjaga.

Keskkonnatingimused

Thripor-L-i kasutamise optimaalne temperatuur on üle 20 °C (68 °F), madalam temperatuur aeglustab Orius laevigatus’e arengut oluliselt. Efektiivsus väheneb temperatuuridel üle 30 °C (86 °F).

Kombineeritud kasutus

Tuleks kombineerida üldiste röövlestadega.

Kõrvaltoimed

Pestitsiididel võib bioloogilistele lahustele olla otsene või kaudne mõju. Vaadake järele, millistel pestitsiididel on sellele tootele kõrvaltoimeid.

Koppert One – Side Effects
Toote käsitsemine

Toote käsitsemine

Hoiustamisaeg pärast toote kättesaamist

1–2 päeva.

Hoiustamise temperatuur

10–15 °C/50–59 °F.

Hoiustamistingimused

Hoiustada pimedas, pudel horisontaalselt.

Kehtivad Kopperti (Koppert B.V ja/või tema tütarettevõtte) tingimused. Kasutage ainult tooteid, mis on teie riigis/osariigis ja põllukultuuri jaoks lubatud. Järgige alati kohalikes tootega seotud eeskirjades kindlaks määratud tingimusi. Koppert ei vastuta lubamatu kasutamise eest. Koppert ei vastuta kvaliteedi halvenemise eest, kui toodet on hoiustatud soovitatust kauem ja/või valedes tingimustes.

Kas vajate abi?